Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman verwijt het collectief

12 september 2004 15:34

Ronald Koeman hekelde na afloop opnieuw het onvermogen van zijn elftal om een voorsprong te verdedigen. "We hebben nog steeds geen elftal dat een wedstrijd uit kan spelen. Je maakt er drie in een uitwedstrijd, dat moet voldoende zijn. Maar we krijgen er ook weer drie tegen, dat is een groot probleem. De slimheid om een wedstrijd uit te spelen ontbreekt in deze groep, dat is het gegeven, Drie goals tegen is gewoon heel slecht. Een onderdeel van het voetbal is ook dat je er alles aan doet om te voorkomen dat je een goal tegenkrijgt."

De Ajax coach wilde niet stilstaan bij de discutabele penalty. "Er waren zoveel momenten waarin wij het slecht hebben gedaan, dan had een penalty ook niet uitgemaakt. Al hebben we alles tegen, dan nog moet je hier nog winnen, aldus Koeman die niet bepaalde spelers of linies maar het gehele collectief verweet dat het niet het vermogen heeft om wedstrijden uit te spelen.




Tags

koeman discutabele hekelde onvermogen slimheid stilstaan tegenkrijgt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eriksen forbs hato henderson kaplan kiki kopduel mannsverk metz mikautadze ofwel pasveer potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor volendam