Ajax laat het liggen in Den Haag: 3-3

12 september 2004 14:20

Voor het tweede duel op rij is Ajax er niet in geslaagd te winnen. In Den Haag speelde de ploeg met 3-3 gelijk na een 0-3 voorsprong na 30 minuten. De ploeg was oppermachtig in het Zuiderpark en liep dan ook terecht uit naar een 0-3 voorsprong via Sonck, Pienaar en Boukhari. De ploeg kan hoogstens verweten worden dat het niet verder uitliep. Toen Van der Gun vlak voor rust de 1-3 binnenschoot, maakte niemand zihc nog zorgen. Halverwege de tweede helft kwam Den Haag plotseling terug via een discutabele strafschop. 7 minuten voor tijd deed Stroeve het onmogelijke door volledig tegen de verhouding in de 3-3 gelijkmaker binnen te koppen.

Daarmee deed Ajax slechte zaken. Niet alleen sportief kwam het tweede gelijkspel op rij Ajax slecht uit, ook zal het de interne onrust na de verkoop van Zlatan niet doen temperen. En vlak voor het duel tegen Juventus komt dat allesbehalve goed uit.