Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Eijden krijgt plaats in bestuur European Club Forum

12 september 2004 12:16

Verslaggever: RvN

Terwijl hij statutair in het bestuur van de G14 werd afgelost werd Ajax directeur Van Eijden zaterdag wel gekozen in het nieuwe bestuur van het European Club Forum, de organisatie van clubs opgericht door de UEFA die met de UEFA met regelmaat praat over de veranderingen in het voetbal. Karl-Heinz Rummenigge werd herkozen tot voorzitter van het bestuur, Peter Kenyon als vice-voorzitter. Van Eijden werd daarbij ook gekozen in de commissie die de toekomst van de Europese clubcompetities bekijkt en onderzoekt.

Tijdens de bijeenkomst van de European Club Forum kwam een groot verschil naar voren tussen de Europese topclubs en de kleinere clubs omtrent de noodzaak om maatregelen te nemen voor wat betreft het aantal op te nemen spelers in de selectie die uit de eigen jeugdopleiding komen. De grote clubs willen daarvoor geen maatregelen, de kleinere Europese clubs wel.

Meer op




Tags

bestuur eijden uefa bijeenkomst clubcompetities heinz herkozen karl kenyon rummenigge statutair

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper