Transparent
Inloggen
Sluiten

Wamberto sluit een vertrek niet uit

29 juli 2000 15:36

Verslaggever: M

Zaterdagavond zal Wamberto door de vriendschappelijke wedstrijd Standard Luik - Ajax weer even terugkeren naar zijn oude club Standard Luik. De snelle Braziliaanse aanvaller werd twee jaar geleden door Morten Olsen uit Belgie weggehaald maar het is hem sindsdien niet gelukt om in Amsterdam een basisplaats af te dwingen.

De kleine rechtsbuiten moet waarschijnlijk ook het komend seizoen genoegen nemen met invalbeurten. Tegen de Belgische pers liet hij gisteren weten een vertrek dan ook niet uit te sluiten. 'Ik heb nog een 3-jarig contract in Amsterdam. Als ik echter een goed aanbod krijg dan vertrek ik, zelfs al is het van club van een mindere allure dan Ajax'.

Wamberto verheugde zich op de confrontatie tegen zijn voormalige werkgever. 'Ik heb aan mijn tijd in Luik veel vrienden overgehouden. Bij Standard heb ik mezelf kunnen ontwikkelen en daar ben ik ze zeer dankbaar voor', aldus Wamberto die het komend seizoen op de rechtsbuiten-plaats concurrentie heeft van v/d Meyde en Ikedia.

Meer op




Tags

wamberto luik standard allure belgie confrontatie ikedia jarig meyde morten olsen overgehouden verheugde weggehaald werkgever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos