Transparent
Inloggen
Sluiten

Rosales blij met transfer naar Ajax

1 september 2004 20:30 - Diario la Capital

Verslaggever: RvN

Toen de laatste formaliteiten gisteren uiteindelijk werden afgehandeld en de transfer een feit was, wilde de Argentijn Rosales voor het eerst uitgebreid praten over zijn overgang naar Ajax. De rechtsbuiten, op dit moment in de Argentijnse selectie voor een interland tegen Peru, liet weten erg blij te zijn met de transfer. "Iedereen kent Ajax, een topclub met veel status en grote reputatie. Ik zal te proberen te genieten van het moment en van de club en al het mogelijke te doen om daar een plaats te verdienen." Hoewel glimlachend bekende hij dat een van de redenen waarom hij niet echt blij kon zijn is dat hij met pijn in zijn hart afscheid neemt van de club waar hij al jaren in de jeugd heeft gespeeld.

Meer op Diario la Capital




Tags

rosales formaliteiten glimlachend peru reputatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht