Transparent
Inloggen
Sluiten

Rosales komt maandag naar Amsterdam

30 augustus 2004 18:32 - Diario Ole

Verslaggever: RvN

Indien de papieren van de Argentijn tenminste tijdig rondkomen dan komt de rechtsbuiten maandag naar Amsterdam. Hij heeft zich vandaag inmiddels aangesloten bij de nationale selectie, waar hij aansluitend van de Olympische Spelen voor is geselecteerd voor de interland van zaterdag tegen Peru. Daarna zal hij naar Nederland afreizen voor de officiele presentatie en zich aansluiten bij de selectie.

De rechtsbuiten maakte dit seizoen een uitstekende indruk in eigen land. Naast het goud op de Olympische Spelen werd hij door de sportkrant Ole verkozen tot beste speler van het seizoen met een gemiddeld cijfer van 6,88 voor al zijn optredens.

Meer op Diario Ole




Tags

rosales aansluitend goud nederland ole optredens peru sportkrant

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper