Transparent
Inloggen
Sluiten

Miljoenenbod van Ajax op Biscan

27 juli 2000 01:05

Verslaggever: M

Ajax is nog steeds in afwachting op een antwoord van Dinamo Zagreb op het miljoenenbod dat de Amsterdamse club kort geleden heeft uitgebracht op de 22-jarige laatste man / verdedigende middenvelder, Igor Biscan. Ajax zou volgens Kroatische media ongeveer 12,5 miljoen gulden op tafel willen leggen voor de talentvolle Kroaat, die zelf al heeft aangegeven wel wat te zien in een overgang naar Amsterdam.

Dinamo Zagreb wil Biscan zeker niet laten gaan voor de twee ontmoetingen in de derde voorronde van de Champions League tegen AC Milan. Dat zou betekenen dat de verdediger bij een eventuele transfer daarna niet meer in actie zou mogen komen voor Ajax in de UEFA Cup. Volgens Co Adriaanse zou dat echter geen reden zijn om de transfer te laten afketsen.

Ondanks dat Dinamo Zagreb op sportief gebied niet zit te wachten op een vertrek van een van zijn talenten zou een transfer financieel gezien wel is noodzakelijk kunnen zijn. De Kroatische club zou namelijk een belastingschuld hebben van tientallen miljoenen guldens. Aangezien de Turkse club Fenerbahce een hoger bod dan Ajax heeft uitgebracht op de speler, 16 miljoen gulden, is een transfer van Biscan naar Ajax dan ook nog lang niet zeker.

Meer op




Tags

biscan dinamo miljoenenbod zagreb gulden adriaanse afketsen belastingschuld fenerbahce guldens igor milan uefa voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal