Transparent
Inloggen
Sluiten

Tijd dringt voor Ajax op de transfermarkt; 30 miljoen wordt gefluisterd voor Zlatan

26 augustus 2004 07:56

Verslaggever: RvN

De klok gaat steeds harder tikken voor Ajax op de transfermarkt. Op 31 augustus sluit de transfermarkt en vervolgens op 1 september om 12.00 uur 's middags de deadline voor de CL-inschrijving. Ajax hoopt voor die termijn Trabelsi nog te sluiten, Rosales aan te trekken, en als klap op de vuurpijl is het de vraag of Zlatan Ibrahimovic nog vertrekt. In dat geval moet Ajax ook nog een centrumspits aantrekken.

De Telegraaf meldt dat bij de aanpassing van het contract van Ibrahimovic een meer marktconforme transfersom is afgesproken. Volgens De Telegraaf wordt daarbij een bedrag van 30 miljoen euro gefluisterd, een bedrag waar het bod van AS Roma bij in de buurt zou komen.

Meer op




Tags

zlatan dringt ibrahimovic telegraaf centrumspits deadline inschrijving marktconforme roma rosales trabelsi vuurpijl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey desgewenst eenjarig elsimao gorter henderson kiki lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper