Transparent
Inloggen
Sluiten

Toekomst Finidi George onduidelijk

26 juli 2000 12:20

Verslaggever: M

Het is nog steeds onduidelijk waar voormalig rechterspits van Ajax, Finidi George het komend seizoen actief zal zijn. De Nigeriaanse international werd de afgelopen maanden met vele clubs in verband gebracht, maar tot op de dag van vandaag heeft Finidi nog bij geen enkele club zijn handtekening onder een contract gezet.

E e n ding is echter zeker. Finidi zal vertrekken bij Betis Sevilla, de club die het komend seizoen zal uitkomen in tweede divisie in Spanje. Het is alleen de vraag naar welke club de Nigeriaan zal verkassen. Middlesborough zou volgens de Britse media opnieuw interesse hebben in de vleugelspeler en ook enkele Spaanse clubs zouden nog altijd in de markt zijn.

Tot voor kort werd ook Ajax in verband gebracht met een transfer van Finidi. De hoogste prioriteit van de Amsterdammers ligt op dit moment echter bij het verkopen van de 'overbodige' spelers, wat overigens niet echt wil lukken. Volgens de manager van Finidi, Hafi Rubie, zal Betis Sevilla Finidi alleen laten gaan als er clubs bereid zijn om minimaal 15 miljoen gulden op tafel te leggen.

Meer op




Tags

finidi george betis sevilla gulden hafi middlesborough nigeriaan nigeriaanse overbodige rechterspits rubie verkassen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht