Transparent
Inloggen
Sluiten

Dani?l de Ridder weigert verbeterd contract

23 augustus 2004 18:43 - Het Parool (papieren versie)

Verslaggever: P.

Ajacied Dani?l de Ridder werd bij zijn debuut al snel in de harten van de supporters opgenomen vanwege zijn veelbelovende spel. Dit seizoen krijgt de Amsterdammer uit De Pijp echter weinig speeltijd en moet hij de moordende concurrentie op het middenveld aangaan omdat Ronald Koeman in De Ridder enkel een middenvelder en geen rechtsbuiten ziet.

In een persoonlijk gesprek met Koeman heeft De Ridder zijn hart kunnen luchten, maar hij is niet tevreden met de situatie en geeft aan beter te kunnen dan er over hem gedacht wordt. Dani?l de Ridder heeft daarom een aanbieding van Ajax ter verbetering van zijn contract naast zich neergelegd. "Ik heb nog een jeugdconttract, maar geld is niet belangrijk. Ik wil me ontwikkelen als voetballer. In de winterstop maken we de balans op. Tot die tijd is het aan mij te bewijzen dat ik niet alleen rechtshalf kan spelen", aldus De Ridder in Het Parool.

Het ziet er dus naar uit dat De Ridder het komende half jaar de strijd aangaat. Mocht hij zich niet waarmaken of waar kunnen maken, dan is wellicht een verhuur of een definitief vertrek bij Ajax niet uit te sluiten.

Meer op Het Parool (papieren versie)




Tags

ridder koeman aangaat harten jeugdconttract luchten moordende pijp rechtshalf waarmaken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek blind boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan