Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman tevreden over gesprek

20 augustus 2004 18:41 - Ajax.nl

Verslaggever: P.

Ronald Koeman is tevreden over het gesprek dat hij voor de training van vandaag met zijn selectie heeft gehad. Het is een lang gesprek geweest: de ochtendtraining begon daardoor pas rond elf uur in plaats van half elf. Koeman is in het gesprek ingegaan op individuele belangen en het teambelang.

"Ze weten nu hoe ik daarover denk", aldus Koeman. ,,Mocht zoiets nog een keer voorkomen dan weten de spelers wat de maatregelen zullen zijn. Gelukkig is niet iedereen hetzelfde, maar dat betekent dat je in de groep karakters van elkaar moet accepteren en corrigeren. Zlatan is zo?n type dat anders kan reageren dan anderen. In de actie waarbij Rafael van der Vaart zich blesseerde was niets opzettelijk in de beweging van Zlatan. Maar ik vind dat hij meteen naar Rafael had moeten gaan. Hoe Rafael vervolgens in verschillende media reageerde vond ik ook niet goed. Ze spelen bij ??n club, hebben hetzelfde doel. Je moet het belang van de club prevaleren in zo?n vriendschappelijk duel. Het gesprek vanochtend was verhelderend voor iedereen."

Meer op Ajax.nl




Tags

koeman rafael zlatan blesseerde corrigeren karakters ochtendtraining opzettelijk prevaleren teambelang vaart verhelderend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper