Transparent
Inloggen
Sluiten

"Van der Vaart accepteert excuses Zlatan"

20 augustus 2004 07:19 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN/P.

Ronald Koeman lijkt de onrust in de Ajax selectie gesmoord te hebben. Bij terugkomst van de internationals sprak hij eerst afzonderlijk met zowel Van der Vaart als Zlatan Ibrahimovic. Tegenover De Telegraaf wilde hij niet ingaan op de inhoud van die gesprekken. Vandaag gaat hij een en ander met de gehele spelersgroep bespreken alvorens op het wekelijkse perspraatje in te gaan op de hele zaak.

Volgens het Algemeen Dagblad is de hele zaak al gesust. Zlatan zou Van der Vaart en Heitinga woensdagnacht al hebben gebeld via het mobieltje van Nigel de Jong en de aanvoerder zou de excuses van de spits inmiddels hebben geaccepteerd. "Zlatan en ik moeten toch samen verder bij Ajax. We willen allebei graag een succesvol seizoen. Daarom doe ik niet moeilijk." zegt Van der Vaart in het AD, waarin hij ook min of meer zijn woorden terugneemt dat er wellicht opzet in het spel was. "Ik geloof nog steeds dat het geen opzet was. Maar dat je je eigen ploeggenoot niet eens even opzoekt terwijl hij zichtbaar veel pijn heeft, daar begrijp ik helemaal niets van."

Ondanks het opklaren van de lucht tussen de internationals willen Ronald Koeman en Louis van Gaal met de betrokken spelers praten, volgens het Algemeen Dagblad. Zlatan Ibrahimovic schijnt een goede praatsessie te kunnen verwachten, omdat hij na een valse start bij Ajax voor wat betreft sportief gedrag juist op de goede weg was. De Zweed leek dit te beseffen naar aanleiding van televisiebeelden: "Je ziet jezelf dingen doen die belachelijk zijn. Agressie met agressie beantwoorden is een domme manier van energie verspillen. Ik voel nu sterker de drang om met een doelpunt te reageren. Niet met een klap of een schop terug.", aldus Zlatan Ibrahimovic in het AD.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

zlatan vaart ibrahimovic accepteert agressie koeman afzonderlijk beantwoorden drang gaal gesmoord gesust heitinga inhoud jong lucht mobieltje nigel opklaren opzoekt perspraatje praatsessie telegraaf televisiebeelden terugneemt verspillen woensdagnacht zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos