Transparent
Inloggen
Sluiten

Ibrahimovic begrijpt de ophef niet echt

19 augustus 2004 08:22 - Aftonbladet

Verslaggever: P

Het begint erop te lijken dat Ronald Koeman een paar internationals in zijn werkkamer moet uitnodigen om de lucht tussen een paar spelers te klaren. Het gedrag van Zlatan Ibrahimovic tijdens de oefenwedstrijd tegen Zweden heeft voor irritaties gezorgd, gezien de reactie van Rafael van der Vaart gisteren. Ibrahimovic zelf lijkt niet te begrijpen waar alle opheft rondom hem op is gebaseerd. De Zweedse Ajacied kreeg gisteren na de wedstrijd kritiek te verduren, onder meer omdat hij wegbleef bij ploeggenoten nadat hij ze met zijn acties (licht) geblesseerd had. In een kort interview met Sportbladet geeft Ibrahimovic zijn visie op de zaak.

De elleboogstoot die hij uitgedeeld zou hebben kwam omdat hij zijn lichaam niet meer onder controle zou hebben, nu hij in volle vaart op Van Bronkhorst aankwam en zichzelf diende te beschermen. Na de wedstrijd heeft hij zijn excuses aan Van Bronkhorst aangeboden. De blessure van Van der Vaart is het gevolg van een spelsituatie waarin hij de bal wilde beschermen, wat een beetje moeilijk ging "met al die Nederlanders in de buurt". Van opzet is geen sprake.

Zoals bekend was Ibrahimovic ook niet echt blij naar zijn goal. Het blijkt dat zijn woorden niet gericht waren tegen Edwin van der Sar, maar tegen Edgar Davids, en niet opgevat moeten worden als kwade woorden, maar "Det var en kul grej. Inget speciellt. Det var mellan oss tv?." Oftewel: "Het was gewoon een grappig dingetje. Niets speciaals. Het was iets tussen ons".

Meer op Aftonbladet




Tags

ibrahimovic vaart bronkhorst det var davids elleboogstoot grappig grej inget irritaties klaren koeman kul lucht mellan nederlanders oftewel opgevat opheft oss rafael sar speciellt sportbladet wegbleef werkkamer zlatan zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey elsimao godts gorter henderson kaplan kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper