Jong Ajax wint met 0-3 in IJmuiden

18 augustus 2004 22:59

Jong Ajax heeft vanavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen de amateurs van Stormvogels/Telstar in IJmuiden met 0-3 gewonnen. In de eerste helft scoorden Rasmus Lindgren (voorzet Etienne Esajas) en Stanley Aborah (schot van buiten het strafschopgebied). Na de rust scoorde Yannis Anastasiou (uit een corner van Robin Muller van Moppes). Jerold Promes (knietje in zijn zij) en Stanley Aborah (enkel) haalden het einde van de wedstrijd niet vanwege blessures. Om die reden beeindigde Jong Ajax het duel uiteindelijk met tien man. De Argentijnse middenvelder Rusculleda speelde op de positie van linksback. Zijn maatje Gaston Sangoy kwam er na de rust in als rechtsbuiten. Af en toe speelden ze samen op links en dan bleken ze een bijna niet te kloppen tandem. Vooral de snelheid van Sangoy was opvallend. Van den Brom vertelde na afloop tevreden te zijn met wat het team had laten zien. Hij gaf aan over een goede groep met veel potentie te beschikken, waar een goede sfeer heerst.