Transparent
Inloggen
Sluiten

Ronald Koeman slechts deels tevreden

15 augustus 2004 15:56

Ronald Koeman was na afloop slechts deels tevreden over de overwinning van Ajax in Enschede. "Via twee stilstaande situaties komen ze terug. En dan moeten ze eigenlijk ook nog een penalty krijgen, tenminste voor zover ik dat kon zien van de kant. Dan moet je een signaal geven van de kant en heb ik er drie man tegelijk uitgehaald. Als ze het zelf niet oplossen moet je ingrijpen. Daarbij kwam dat Van der Vaart en Ibrahimovic beiden al een kaart hadden gekregen. Ibrahimovic had met name in de eerste helft heel veel balverlies. Die blijft grillig. Maar je mag na rust nooit meer zo in de problemen komen. Met het inbrengen van Galasek kwam er een beetje rust en voetbal in het elftal. We hebben een heleboel goede voetballers, maar ze zijn misschien toch een beetje te makkelijk. We gingen teveel in de fout op de momenten dat we geen balbezit hebben. Maar na de 2-3 moeten we het gewoon uitspelen en alsnog met 2-4, 2-5 winnen door rustig te blijven en de kansen te benutten."

"We moeten natuurlijk niet alles negatief bekijken. Je wint hier een moeilijke wedstrijd die wij vorig seizoen nog verloren."
Tags

koeman ibrahimovic balverlies enschede galasek heleboel stilstaande vaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson