Transparent
Inloggen
Sluiten

VI: Ajax wil Biscan en Pasanen

19 juli 2000 20:27 - Voetbal International

Verslaggever: M

Nadat Ajax Netwerk op 9 juli al de interesse van Ajax in de Kroaat Igor Biscan kon melden maakt nu ook de VI melding van de belangstelling van de Amsterdammers in de jonge verdediger (22) van Dynamo Zagreb. Volgens VI zijn Ajax en Dynamo Zagreb nog steeds in onderhandeling over een eventuele overgang van de international die op verschillende posities in de achterhoede en op het middenveld uit de voeten kan. Begin juli werd een miljoenenbod van Ajax afgewezen door de Kroaten zo meldden onze bronnen destijds. Dynamo Zagreb wil de verdediger eigenlijk niet kwijt. Dynamo Zagreb zou indien de Champions League niet word gehaald, gedwongen kunnen worden Biscan te verkopen om niet in financiele problemen te komen.

Volgens het voetbalblad zou Ajax ook Petri Pasanen aan de selectie willen toevoegen. De centrale verdediger van FC Lahti, trainde de afgelopen week mee met de groep in De Lutte en kwam ook voor Ajax uit in enkele oefenwedstrijden. De Fin liet daarbij een goede indruk achter bij de trainersstaf, die overigens ook nog op zoek zou zijn naar een spits. Pasanen staat ook in de belangstelling van Heerenveen en Inter Milan.

Meer op Voetbal International




Tags

biscan dynamo pasanen zagreb achterhoede heerenveen igor inter kroaten lahti lutte meldden milan miljoenenbod petri voetbalblad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht