Transparent
Inloggen
Sluiten

Sneijder speelt frustraties van zich af

8 augustus 2004 19:57

Wesley Sneijder speelde als invaller de frustraties van zich af tijdens de tweede helft. In de 58ste minuut verving hij Sonck die achter de spitsen speelde. Sneijder zorgde zelf voor de 2-1 toen hij na een prachtige pass van Obodai een gaatje in de verdeidging vond. Vrij voor de keeper schoof hij de bal diagonaal in de goal. Vervolgens reageerde hij zich, zijn medespelers van zich afduwend, in gebaar af op de bank van Ajax.

Na afloop liet Sneijder weten heel erg teleurgesteld geweest te zijn. "Ik heb me verbeten op de bank. Dan is het wachten op de bank op een invalbeurt. Ik ben er vervolgens dubbel zo hard ingegaan. Volgens Sneijder was zijn gebaar en woorden niet naar de technische staf van Ajax gericht. "Na de goal kwam de emotie eruit. Dat was zeker niet naar de trainers gericht, maar meer over mezelf. Ik baalde ervan. Ik dacht dat ik vorig jaar belangrijk was geweest. Ik voel me prima in vorm en ik zal op de trainingen en in het veld keihard proberen terug te vechten' aldus een strijdlustige Sneijder.




Tags

afduwend baalde diagonaal gaatje obodai schoof sonck strijdlustige verbeten verdeidging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper