Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijd LIVE op Ajax Netwerk Scorebord te volgen

8 augustus 2004 17:04

Ajax Netwerk introduceert vandaag rond de strijd op de Johan Cruijff Schaal het Ajax Netwerk Scorebord. Via dit scorebord zullen fans elkaar het komend seizoen LIVE op de hoogte kunnen gaan houden van het verloop van de wedstrijden van Ajax. Hoe uitgebreid het verslag is, zal per wedstrijd verschillen. Soms wordt er volstaan met enkel de doelpunten; soms krijg je een gedetailleerd verslag met alle acties. Het hangt er maar net van af wie het verslag doet en hoeveel informatie hij/zij tot zijn beschikking heeft.

Ajax Netwerk Chatbox Operator Nielske doet vanavond de aftrap met een kort en bondig verslag van Ajax-FC Utrecht. Omdat de wedstrijd op het open net via SBS6 voor de meeste mensen te volgen zal zijn, wordt er volstaan met de doelpunten, wissels en kaarten. Ben je ge?nteresseerd om gedurende het seizoen ook eens te helpen en je medesupporters op de hoogte te houden, meld dat dan in de chatbox bij Nielske.

Klik hier voor meer informatie en een link naar het Ajax Netwerk Scorebord. We zijn benieuwd naar reacties op dit nieuwe initiatief; iedereen is vanavond uiteraard welkom in de chatbox om het scorebord te evalueren!




Tags

verslag chatbox nielske volstaan aftrap bondig gedetailleerd introduceert medesupporters meld nteresseerd operator utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos