Transparent
Inloggen
Sluiten

Sneijder vreest plaats op de bank

7 augustus 2004 11:21 - BN De Stem

Verslaggever: RvN

In een interview met BN De Stem geeft Wesley Sneijder aan te vrezen bij de start van het seizoen op de bank terecht te komen. Koeman had vooraf aangegeven dat zijn basis tegen Arsenal veel zou aangeven en Sneijder zta toen op de bank. Ook kreeg hij al geen rugnummer bij de eerste elf. Sneijder had juist grote verwachtingen na de uitlatingen van Koeman tijdens het EK. "putte daar enorm veel vertrouwen uit, was er heel blij mee. Het betekende eigenlijk dat ik geen energie hoefde te steken in de zorg of ik wel elke week een basisplaats zou hebben. Ik kreeg vertrouwen en zou me, dacht ik toen, alleen hoeven te richten op fit blijven. Ik heb grote plannen voor dit seizoen. Ik wil uitgroeien tot een speler om wie niemand heen kan."

Lees het gehele interview in BN De Stem: klik hier

Meer op BN De Stem




Tags

koeman arsenal betekende uitgroeien zorg zta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos