Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman reageert fel op Advocaat

4 augustus 2004 13:39

Verslaggever: AB

Ronald Koeman heeft voor de camera's van de NOS laten weten dat hij de reactie van Advocaat kinderachtig vindt. Koeman stoort zich er verder niet aan, en vind dat hij boven Advocaat staat. Wel vond hij het kleinzielig dat de ex-bondscoach de hotelkosten erbij haalde, want 'Cruijff en Van Gaal zaten er ook niet op eigen kosten'.

Op de open dag van Ajax zijn op dit moment rond de 9000 bezoekers, vanochtend is er een wedstrijd geweest tussen Lucky Ajax, met ondere andere Richard Witschge en Jesper Olsen, en bekende (ex)topsporters zoals Bart Veldkamp en Jan Siemerink. Er was gerekend op meer bezoekers, maar vanwege het warme weer, en het uitblijven van een topaankoop is het beduidend rustiger dan andere jaren, toch wordt verwacht dat het aantal bezoekers vanmiddag hoger is, bij de spelerspresentatie, die om 13.45 begint.

Meer op




Tags

advocaat koeman gaal hotelkosten jesper kinderachtig kleinzielig lucky nos olsen ondere siemerink spelerspresentatie topaankoop topsporters veldkamp witschge

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos