Transparent
Inloggen
Sluiten

"Bod van 6 miljoen op Argentijnse spits afgewezen"

4 augustus 2004 08:03

Verslaggever: RvN

Het Argentijnse El Tribuno meldt dat River Plate een bod van 6 miljoen dollar van Ajax op haar spits Maximiliano Lopez heeft afgewezen. Zondag na het Amsterdam Tournament ging al een verhaal dat een Engelse club via twee Nederlandse tussenpersonen een bod van 5 miljoen dollar had uitgebracht. Dat zou om Sunderland gaan. Volgens de Argentijnse krant ging Ajax daar na het goede optreden van de grote, sterke spits overheen met een bod van 6 miljoen dollar. Voor de Argentijnse club River Plate lijkt dat nog niet genoeg. De club lijkt een transferbedrag van 7 miljoen euro in gedachten te hebben. Vorige week werd al een miljoenen bod van Shakhtar Donetsk afgewezen. Dit weekend liet de spits nog weten graag naar Europa te willen en een grote voorkeur te hebben voor de Engelse Premier League.

De 20-jarige spits speelt al jaren in de vertegenwoordigende elftallen van de Argentijnen.

Meer op




Tags

river donetsk lopez maximiliano shakhtar sunderland tournament transferbedrag tribuno tussenpersonen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper