Transparent
Inloggen
Sluiten

Vervelende Trabelsi-soap blijft maar doorgaan

30 juli 2004 12:52 - Het Parool

Verslaggever: P.

Ronald Koeman liet enige tijd geleden doorschemeren dat het best mogelijk was dat Trabelsi bij Ajax zou blijven, ook al zou het het beste zijn voor Ajax en Trabelsi dat de speler de club zou verlaten. Dat scenario lijkt bewaarheid te worden nu de transfer van Trabelsi naar de Gunners uiterst onzeker is geworden. Ars?ne Wenger, coach van Arsenal, liet namelijk tijdens de persconferentie weten dat een tranfser van de rechtsback naar de Gunners niet te verwachten is, aldus Het Parool.

"Ik verwacht niet dat Trabelsi komend seizoen voor Arsenal zal spelen. De reden is dat we er niet uitkomen met de contractonderhandelingen. Het is vastgelopen op de contractvoorwaarden. Elke speler is anders, elke onderhandeling is anders. Soms kom je er samen niet uit", sprak de Fransman. Een medische oorzaak voor de stroeve onderhandelingen is er volgens de hem niet. Daar lijkt het kamp-Trabelsi een beetje anders over te denken: "Alleen de uitslag van de medische test nog, dan is alles rond. Over de contractvoorwaarden is al overeenstemming bereikt", waren gisteren de woorden van Trabelsi's zaakwaarnemer Franklin Sedoc.

Time will tell....

Meer op Het Parool




Tags

trabelsi arsenal contractvoorwaarden gunners soap ars bewaarheid contractonderhandelingen franklin fransman koeman sedoc tell time tranfser wenger will

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper