Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe sponsor voor Ajax Cape Town

14 juli 2000 20:03 - Total

Verslaggever: M

Ajax Cape Town heeft zich de komende vier jaar verzekerd van een nieuwe sponsor, die bereid is miljoenen guldens te steken in de voetbalsport in Zuid-Afrika. Total wordt bij de satellietclub van Ajax de opvolger van het telecommunicatiebedrijf MTN, dat twee jaar lang de belangrijkste sponsor was van ACT.

Naast Ajax Cape Town zal Total Zuid-Afrika, dat onderdeel uitmaakt van Total FinaElf en de grootste oliemaatschappij in Afrika is, ook een andere Zuid-Afrikaanse club gaan sponsoren: Moroka Swallows uit Soweto. ACT en Total wilden niet ingaan op het exacte bedrag dat met het contract is gemoeid.

Volgens een woordvoerder van Total heeft het bedrijf met name gekozen voor ACT vanwege het accent op de jeugdopleiding en de vergevordere professionalisering bij de club, die in haar eerste jaar op een keurige vierde positie eindigde in de hoogste divisie in Zuid-Afrika.

Meer op Total




Tags

total afrika cape sponsor town act accent finaelf guldens keurige moroka mtn oliemaatschappij professionalisering satellietclub soweto sponsoren swallows telecommunicatiebedrijf uitmaakt vergevordere voetbalsport

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam