Transparent
Inloggen
Sluiten

Tweede oefenwedstrijd tegen DOS'19

13 juli 2004 08:01

Verslaggever: RvN

Na de 1-5 tegen FC Omniworld staat dinsdagavond de tweede oefenwedstrijd op het programma. vanuit het trainingskamp in De Lutte waar Ajax gisteren arriveerde zal Ajax afreizen voor het oefenduel in de regio tegen DOS'19. Net als tegen Omniworld zullen de diverse internationals van Ajax nog ontbreken. De organisatie liet weten dat er nog voldoende kaarten beschikbaar zijn.

Uiteraard is de Ajax Chatbox weer vol met fans die het duel op de een of andere manier via internet hopen te kunnen volgen. Het is op dit moment nog onduidelijk of daar een mogelijkheid voor is. Chat svp tijdens het duel alleen via de chatbox en niet via het forum.

Meer op




Tags

chatbox omniworld chat lutte svp trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper