Transparent
Inloggen
Sluiten

Champions League winnen is uitdaging voor Ronald Koeman

7 juli 2004 18:52

Verslaggever: RvN

Ronald Koeman liet tijdens zijn eerste persconferentie weten dat het meedoen en het liefst winnen van het landskampioenschap en de Amstel Cup doelstellingen zijn van Ajax en dat het een uitdaging is om uiteindelijk door te groeien in de Champions League en misschien wel die te winnen. Hij hoopt dat Ajax kan profiteren van het feit dat de ploeg zeker in vergelijking tot PSV en Feyenoord volledig intact is gebleven en daardoor er vanaf het begin zal moeten kunnen staan.

De Ajax coach liet weten dat Trabelsi tot uiterlijk maandag heeft gekregen om een oplossing te vinden en ergens anders onderdak te vinden. Tot die tijd hoeft hij niet mee te trainen. Koeman herhaalde dat Yakubu, Pasanen en Sikora mogen uitzien naar een nieuwe werkgever.

Meer op




Tags

koeman amstel feyenoord landskampioenschap onderdak pasanen sikora trabelsi uitzien werkgever yakubu

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos