Transparent
Inloggen
Sluiten

Vitesse en Ajax bereiken akkoord over verhuur Yakubu

7 juli 2004 15:51 - Omroep Gelderland

Verslaggever: MB

Ajax en Vitesse zijn tot elkaar gekomen over het verhuren van Yakubu aan Vitesse. De speler moet echter nog wel zelf tot een akkoord komen met Vitesse. De Ghanese verdediger was vandaag dan ook afwezig bij de eerste training in het Amsterdamse Bos. Het was bij de technische staf niet bekend waarom Yakubu afwezig was en naar verluid wist ook zijn zaakwaarnemer Ger Lagendijk niet de reden van de absentie.

Yakubu had eind vorig seizoen al te horen gekregen dat hij Ajax mocht verlaten, net als Victor Sikora en Petri Pasanen. Sindsdien zijn er al meerdere geruchten geweest over een vertrek van de Ghanees. Mocht Yakubu persoonlijk rondkomen met Vitesse dan zal hij in Arnhem onder andere voormalig Ajacied Richard Knopper tegen komen.

Meer op Omroep Gelderland




Tags

vitesse yakubu arnhem bos ger knopper lagendijk pasanen petri sikora verluid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht