Transparent
Inloggen
Sluiten

Petri Pasanen scoort voor Ajax

14 juli 2000 00:45 - Foto Petri Pasanen

Verslaggever: M

Petri Pasanen, de 20-jarige Fin van FC Lahti die deze week op proef is bij Ajax, scoorde donderdagavond zijn eerste doelpunt in het shirt van de Amsterdammers. Tegen MSC uit Meppel scoorde hij de elfde treffer voor Ajax. Voor de lange centrale verdediger (1.85m) is het de week van de waarheid. Als hij een goede indruk achter weet te laten bij Adriaanse heeft hij een goede kans om een contract bij Ajax te verdienen.

De talentvolle Pasanen, die eerder uitkwam voor FC Kuusysi, FC Pallo-Lahti en FC H?meenlinna, staat nu in de verdediging van FC Lahti en het Olympisch elftal van Finland, waar hij aanvoerder is. In 1998 werd hij verkozen tot belofte van het jaar in de Finse eerste divisie. Het afgelopen seizoen maakte Pasanen o.a. vanwege zijn kopkracht indruk in Finland.

Zie bovenstaande link voor foto Petri Pasanen!

Meer op Foto Petri Pasanen




Tags

pasanen petri lahti finland adriaanse belofte bovenstaande foto kopkracht kuusysi meenlinna meppel msc pallo uitkwam waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos