Transparent
Inloggen
Sluiten

SW:Adriaanse eiste operatie van Laudrup

12 juli 2000 13:01 - Sportweek

Verslaggever: N

Het weekblad Sportweek komt deze week met een onthullend artikel aangaande de eerste week van Co Adriaanse op de training van Ajax. In dit artikel wordt uitgebreid ingegaan op het vertrek van Laudrup als zou hij wegens een achillesspeesblessure zijn carri?re moeten afsluiten.

De waarheid is volgens Sportweek heel anders. In werkelijkheid wilde de Deen niets lievers dan zijn mooie carri?re een passender slot geven dan het vorige seizoen, toen hij met Ajax naast alle prijzen greep. De Deen zou in een onderhoud met Adriaanse hebben voorgesteld om nog ??n seizoen door te gaan bij Ajax, al zou hij vanwege zijn blessure soms een enkele training of een wedstrijdje tegen NEC aan zich voorbij moeten laten gaan om zo te zorgen dat hij zo fit mogelijk bij de ?chte wedstrijden zou verschijnen.

Het voorstel van de Deen werd door Adriaanse resoluut van tafel geveegd. Adriaanse wilde geen uitzonderingsposities, hij moest zich maar laten opereren en als hij dat weigerde dan kon hij direct 'oprotten' aldus de woordkeuze van Sportweek.

Laudrup stond vervolgens voor een niet al te moeilijke keuze. Laudrup, een voetballer die nooit enige vedette neigingen had vertoond, voelde zich vreselijk gekleineerd en vertrok binnen een week briesend en kokend van woede naar Denemarken. Het verhaal omtrend zijn achillesspees blessure werd vervolgens door Ajax wat opgerekt als zou Laudrup door deze blessure zijn carri?re gedwongen hebben moeten beeindigen.

Meer op Sportweek




Tags

adriaanse laudrup carri sportweek eiste aangaande achillesspees achillesspeesblessure briesend chte denemarken gekleineerd geveegd kokend lievers neigingen omtrend onderhoud onthullend opgerekt oprotten passender slot uitzonderingsposities vedette waarheid weekblad woede woordkeuze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht