Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wil alles onder ??n 'dak'

12 juli 2000 11:31 - De Telegraaf

Verslaggever: N

Ajax wil, om het clubgevoel terug te krijgen, alle teams onderbrengen in ??n complex aldus de Telegraaf. De prof, jeugd en amateur takken moeten onderdak krijgen op De Toekomst ?f bij de ArenA. Ajax is op dit moment aan het onderzoeken waar de club zich het beste kan huisvesten. Binnen een half jaar hoopt Ajax tot een besluit te komen.

Mocht Ajax kiezen voor de ArenA als locatie dan zal er een geheel nieuw complex verrijzen in de schaduw van het stadion, het is nog onduidelijk wat er dan met De Toekomst gebeurd. Mocht Ajax kiezen voor De Toekomst als locatie voor alle voetbaltakken dan zullen er enkel en alleen nog wedstrijden gespeeld worden in de ArenA.

Meer op De Telegraaf




Tags

arena dak locatie amateur clubgevoel huisvesten onderbrengen onderdak prof schaduw takken telegraaf verrijzen voetbaltakken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht