Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: Van der Vaart belt Galasek

21 juni 2004 07:05

Verslaggever: RvN

Het Algemeen Dagblad meldt dat Rafael van der Vaart namens het Nederlands elftal een beroep gaat doen op Galasek in een poging de Tsjechen zodanig te stimuleren dat zij hun duel tegen Duitsland niet weg gaan geven en alles zullen geven. Oranje is uitgeschakeld als de Tsjechen, voor wie niets meer op het spel staat in de laatste wedstrijd, verliest van Duitsland.

Diezelfde Galasek liet in een sms-je al naar Sneijder weten dat de Tsjechen het duel niet weg zullen geven, zo meldt De Telegraaf. De middenvelder van Ajax sprak over het mooiste duel uit zijn leven. "Dit valt nauwelijks meer te overtreffen. Ik sta nu niet graag in de schoenen van een Nederlander."

Meer op




Tags

galasek tsjechen vaart duitsland beroep oranje poging rafael sms telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos