Transparent
Inloggen
Sluiten

MAGISTRAAL moment Ibrahimovic redt Zweden

18 juni 2004 22:38

Verslaggever: P.

Zweden heeft vandaag een fikse stap op weg naar de kwartfinales gezet. Het zag er niet naar uit dat Zweden het goede spel zoals in de opening tegen Bulgarije vertoond was zou continueren, maar Zweden heeft een punt gehaald in de confrontatie met Itali?. De Italianen kwamen in de eerste helft voor te staan door een goal van Cassano in de 37ste minuut. In de matige wedstrijd kreeg Itali?, dat het betere van het spel had, een handjevol kansen, maar benutte deze niet.

Nadat Edman plaats maakte voor Allback, begon Zweden vrijer te spelen en kwam de angst in het spel van de de wedstrijd dominerende Italianen. Het slotoffensief van Zweden werd bekroond met een goal in de 85ste minuut. In een drukke situatie voor de goal hield Zlatan Ibrahimovic het hoofd koel scoorde hij een goal die gerust magistraal mag worden genoemd. Als Ajacied kan je alleen maar trots zijn op zo'n speler.

Met deze goal (de goal van het toernooi?) zal de belangstelling voor Zlatan toenemen. Zoals bekend is met name Fabio Capello (Juventus) gecharmeerd van het spel van Ibrahimovic. Het antwoord van Ronald Koeman op de vraag bij Villa BvD of Ibrahimovic vertrekt: "Ik denk het niet. Hij weet wat hij heeft. Hij is goed en zal nog beter worden". Koeman wees ook op de band die Ibrahimovic en Henke Larsson hebben. De Ajacied ziet de spits van Celtic die Schotland gaat verlaten voor een nog onbekende club als zijn leermeester en wees op een moment na de wedstrijd, waarin Zlatan de bal wegtrapte en Larsson hem vaderlijk omhelsde.

Meer op




Tags

zweden ibrahimovic magistraal zlatan itali italianen koeman larsson redt allback bekroond bulgarije bvd capello cassano celtic confrontatie continueren dominerende edman fabio handjevol henke juventus kwartfinales leermeester omhelsde onbekende opening schotland toenemen vaderlijk villa wegtrapte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht