Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax "dwingt" groep seizoenkaarthouders tot gesprek

11 juni 2004 21:46

Verslaggever: P.

In supporterskringen is tumult onstaan over een brief die Ajax de afgelopen dagen heeft verzonden naar een kleine groep seizoenkaarthouders. Het zou hierbij met name gaan om seizoenkaarthouders van vak 410. In de brief wordt de ontvanger uitgenodigd voor een bijeenkomst (er zijn meerdere bijeenkomsten) waarin Arie van Eijden de aanwezigen op zal informeren omtrent de situatie in vak 410.

De discussie betreft niet zozeer het initiatief, maar de toon van de door Ajax verzonden brief. De aanwezigheid bij die bijeenkomst wordt zo noodzakelijk geacht dat Ajax het nodig vond de volgende zin in de brief op te nemen:

Indien wij geen reactie van u ontvangen en u komt niet naar de bijeenkomst, dan gaan wij ervan uit dat u geen prijs meer stelt op uw seizoenskaart in sfeervak 409/410.

Ajax hecht er blijkens deze aanname belang aan om met de aanwezigen indringend over vak 410 te kunnen praten. Indien iemand verhinderd is, moet deze contact opnemen met Ajax, zodat deze in een andere bijeenkomst gepland zou kunnen worden.

Meer op




Tags

bijeenkomst brief aanwezigen verzonden aanwezigheid bijeenkomsten blijkens eijden indringend onstaan ontvanger seizoenskaart sfeervak supporterskringen tumult verhinderd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht