Transparent
Inloggen
Sluiten

Overmars zet na EK punt achter Oranje, denkt niet aan terugkeer bij Ajax

11 juni 2004 16:44 - Het Parool

Verslaggever: P.

Oudspeler Marc Overmars stopt na het EK als international, zo meldt Het Parool. Na Jaap Stam is Marc Overmars de tweede van de oude generatie die aangeeft na het EK te zullen stoppen. De Ajacied won in 1995 met Ajax de Champions League won en kwam via Arsenal bij Barcelona terecht, waar hij thans mag vertrekken. Overmars geeft verschillende redenen voor zijn beslissing aan, waarvan de voornaamste is dat het tijd is voor een nieuwe generatie. Ook speelt mee dat de vleugelspeler steeds meer fysieke ongemakken kent in zijn rechterknie.

Het is bekend dat Ajax een vleugelspeler zoekt, maar Overmars geeft aan liever niet naar Nederland terug te willen keren: "Terug naar Nederland? Nee, liever verkast hij naar een land waar hij nog nooit eerder speelde. Qatar wil hij zijn familie niet aan doen. Het voetbal in Itali? past hem niet. Duitsland lijkt hem wel wat. ''Veel rennen en draven, daar moet ik het nog altijd van hebben. En als het te hard gaat, speel ik toch gewoon een helftje?"

Meer op Het Parool




Tags

overmars generatie nederland oranje arsenal barcelona draven duitsland helftje itali ongemakken oudspeler qatar rechterknie stam thans verkast

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos