Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaterdag "Champion's Night" in het Supportershome

11 juni 2004 09:55

Verslaggever: DAF

Morgen wordt in het supportershome weer een housefeest georganiseerd. De kaarten voor dit supportersfeest kosten 10 euro, en zijn uitsluitend aan de deur te koop. Hieronder volgt informatie van de organisators, o.a. over de line-up:

"Aanstaande zaterdag 12 juni wordt er voor de tweede keer in successie een housefeest georganiseerd in het supportershome. De vorige keer (17 januari j.l) was het uitverkocht en een groot succes en wij verwachtten dat het ditmaal nog vele malen grootser en gezelliger gaat worden!

Er zijn een aantal dingen veranderd. Zo kunnen we nu van vijf uur 's middags tot vijf uur 's ochtends doorknallen. Mede hierdoor hebben we de entreeprijs moeten verhogen naar 10 euro. Natuurlijk is dit nog steeds absoluut geen geld voor een feest. Kaarten zijn uitsluitend aan de deur te koop.

De line-up is weer om van te watertanden: Dano, Buzz-Fuzz, Viruz, Ominous, Frantic Freak, Sequence, Tellurian, Champ-e-on, Sador, R-K, Mouth of Madness en last but not least Dana! Hiermee heeft de organisatie weer absolute top DJ's binnen weten te halen! Er is verder een surprise act en de avond zal op zeer passende wijze afgesloten worden. De geluid,- en lichtinstallatie zal vele malen beter zijn t.o.v. de vorige keer.

Biertjes kosten 2 euro en frisdrank 1.50 euro. De Breezers, Smirnoff en mixjes kosten 4 euro.
Ook zal er natuurlijk eten verkrijgbaar zijn en is er een garderobe aanwezig. Buiten zal er een chill-out area zijn en verder is er binnen voor een goede ventilatie gezorgd.

Zoals je kunt lezen is er aan alles gedacht. Het enige wat jij en je vrienden en vriendinnen moeten doen, is zorgen dat je er bij bent!

Wij adviseren iedereen zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen, maar mocht je met de auto komen dan kan je deze op de parkeerplaats achter het honk zetten (beperkte ruimte) of achter Station Strandvliet parkeren (twee minuutjes lopen). Zorg dat je op tijd bent want: VOL=VOL.

Het gebruik van (wegwerp)camera's is NIET toegestaan. Alleen de hiervoor aangewezen personen mogen foto's en/of video-opnamen maken. Alle Ajacieden zijn welkom maar het dragen van o.a. Lonsdale kleding en kisten is NIET toegestaan.

Tot slot zijn we nog dringend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Heb jij horeca-ervaring en wil je graag een paar uurtjes achter de bar staan? Vind je het niet erg om een paar uur op de jassen te letten? Meld je dan aan bij Ellen: 06-53951960."

Meer op
Tags

supportershome champion housefeest line malen night uitsluitend act area bar biertjes breezers buzz champ chill dana dano ditmaal doorknallen ellen enthousiaste entreeprijs foto frantic freak frisdrank fuzz garderobe geluid gezelliger grootser honk horeca jassen kisten least lichtinstallatie lonsdale madness meld minuutjes mixjes mouth ominous openbaar organisators parkeerplaats parkeren sador sequence slot smirnoff station strandvliet successie supportersfeest surprise tellurian uurtjes ventilatie verhogen vervoer viruz vriendinnen vrijwilligers watertanden wegwerp zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.533 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake alvarez antony bassey benfica berghuis blind busquets complementairheid delcampo drukzetten fier generatie ihattaren janssen jeroene jong koen kudus liverpool marek neres opbouw pasveer schreuder tadic taylor timber topper vedette