Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Cape Town keeper denkt aan Engeland

4 juni 2004 20:44

Verslaggever: RvN

De keuze tussen Heerenveen keeper Vonk en Ajax Cape Town keeper Moeneeb Josephs viel zoals bekend op Vonk. Voor de technische staf van Ajax gaf de leeftijd uiteindelijk de doorslag. Ajax zou een keeper op het einde van zijn carriere verkiezen als derde keeper boven een keeper die nog vele jaren te gaan heeft en dus voor zijn ontwikkeling zou moeten spelen. Dat liet de directeur van Ajax Cape Town weten op de officiele website. Voorlopig blijft de keeper bij Ajax Cape Town, maar voor hoe lang is de vraag. Volgens de directeur zijn twee Engelse clubs geinteresseerd in de keeper van de satellietclub. Indien hij gaat zal Ajax Cape Town dus op zoek moeten naar een nieuwe keeper. Door de keuze van Ajax voor Vonk viel ook die optie af. Ajax Cape Town had hem graag gehaald als vervanger voor Josephs.

Meer op




Tags

cape town vonk engeland josephs heerenveen moeneeb satellietclub verkiezen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper