Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax A1 ontsnapt aan nederlaag op Eurovoetbaltoernooi dankzij Maduro

29 mei 2004 14:36

Verslaggever: RvN

Na de 2-1 nederlaag tegen Heerenveen op vrijdagavond heeft Ajax A1 het tweede duel op het sterkbezette Eurovoetbal toernooi met 2-2 gelijkgespeeld tegen Atletico Madrid. De Spanjaarden kwamen op een 0-2 voorsprong, maar twee goals van aanvoerder Maduro zorgden ervoor dat Ajax langszij kwam. Maduro's eerste was een zeer schone goal: hij kapte enkele tegenstanders uit alvorens de bal strak achter de Spaanse goalie te plaatsen. De gelijkmaker kwam 2 minuten in blessuretijd, die arbiter Dick Jol had bijgetrokken vanwege een blessurebehandeling voor de keeper van Atletico. In een druk doelgebied wist Maduro de bal in de laatste seconden van de blessuretijd nog in het net te prikken.

Na twee wedstrijden staat Ajax nu op slechts ??n punt, en de A1 zal nu in de resterende duels goed voor de dag moeten komen om nog voor de finaleplaatsen in aanmerking te komen.

Meer op




Tags

maduro atletico eurovoetbaltoernooi ontsnapt bijgetrokken blessurebehandeling doelgebied eurovoetbal finaleplaatsen goalie heerenveen jol langszij madrid prikken schone seconden sterkbezette strak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos