Transparent
Inloggen
Sluiten

Babel beslist laatste duel Oranje U19

25 mei 2004 06:55 - KNVB

Verslaggever: RvN

Babel heeft het laatste duel van Oranje U19 op het kwalificatie toernooi in Spanje beslist met het enige doelpunt van het Nederlands elftal. Terwijl Oranje U19 al was uitgeschakeld won het met 1-0 van Litouwen waardoor het niet als laatste eindigde in de poule. Na 65 minuten scoorde Babel op aangeven van Vincken. De spits stond verrassend in de basis nadat Gullit hem zaterdag in De Volkskrant nog aanviel op zijn mentaliteit. Vandaag deed Gullit dat nog eens dunnetjes over al noemde hij nu geen namen maar had hij het over de selectie in het algemeen. Naast Babel stonden Maduro, Tiendalli en Emanuelson in de basis.

Meer op KNVB




Tags

babel oranje gullit aanviel dunnetjes emanuelson kwalificatie litouwen maduro tiendalli vincken volkskrant

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht