Transparent
Inloggen
Sluiten

goesting wint Ajax Pool 2003/2004

Verslaggever: MK

And the winner is... goesting

Met een minieme voorsprong van ??n punt is goesting winnaar geworden van de Ajax Pool seizoen 2003/2004. Met recht zal goesting zich een jaar lang de beste voorspeller van Ajax mogen noemen. Hij bleef 4222 deelnemers voor. Indien je van te voren een gokje wil wagen op een wedstrijd van Ajax, dan kan je het best naar de mening van goesting luisteren!

Het was tot op de laatste speeldag spannend, maar de nummer twee staall kwam net een puntje tekort om zich naast goesting te nestelen. Nog ??n puntje minder scoorden JAG en docker. Maar iedereen tot de nummer acht op de uiteindelijke ranglijst had kunnen winnen door de 2-5 tegen Willem II juist te voorspellen. Dat lukte echter niemand.

De einduitslag:

1 goesting 132
2 staall 131
3 JAG 130
4 docker 130
5 Ajax-thebest 128
6 SiSi 127
7 rho_ajax 127
8 VanLuwwe 127
9 AJAX 2003/2004 126
10 B a d A s s 126


Wij willen goesting van harte feliciteren met deze prachtige prestatie. Naast de eer krijgt de winnaar net als de nummer twee en drie bij zijn postings op de Ajax Forums een eervolle vermelding.

Bekijk de gehele ranking en jouw positie: klik hier.

Volgend seizoen zal de Pool weer starten bij de eerste officiele wedstrijd.

Meer op Ajax Pool uitslag 2003/2004




Tags

goesting pool docker jag puntje staall eer einduitslag feliciteren gokje minieme nestelen postings rho sisi speeldag thebest vanluwwe vermelding voorspeller winner

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kaplan kiki kopduel leeftijdscategorie metz pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor ton verrips volendam