Transparent
Inloggen
Sluiten

Wilhelmsson ziet hereniging met Zlatan wel zitten

15 mei 2004 15:10

Verslaggever: RvN

Andy van der Meyde is de gedoodverfde kandidaat voor de rechtsbuitenpositie, zo lijkt het. Gronkjaer (die zelf een voorkeur heeft voor de linksbuitenpositie) en Kalu Uche (waar Van Gaal geen voorstander van is, hij verlengde daarbij zijn contract bij Wisla Krakau) zijn andere opties. Overmars is voor Koeman geen optie. De vijfde naam die Voetbal International afgelopen week noemde is die van de Zweed Wilhelmsson. De rechtsbuiten van Anderlecht maakt dit seizoen furore. Hij speelde zich in het elftal van Anderlecht met een combinatie van opwindend en risicovol spel met een enorm loopvermogen. De 24-jarige aanvaller speelde zich ook al in het Zweedse nationale elftal en zit dicht bij een basisplaats. De Zweedse bondscoach zal waarschijnlijk Ljungberg naar het centrum halen om de rechterkant vrij te maken voor de nieuwe ster van de Zweden.

Tegenover het Zweedse Expressen wilde Christian Wilhelmsson niet al teveel ingaan op de interesse van Ajax, het gaat immers bij Anderlecht al heel snel met zijn bliksemcarriere. Maar een hereniging met zijn maatje Zlatan zou hij wel zien zitten, zo blijkt wel. Hij sprak daar inmiddels over met de spits van Ajax, met wie hij al sinds zij samen speelden bij Jong Zweden een uitstekend contact heeft. "Via de telefoon of we bezoeken elkaar, hij komt naar Brussel of ik ga naar Amsterdam".

Het is een buitenspeler die nog ouderwets zijn tegenstander probeert op te zoeken en die durft te passeren, waarvan je van te voren nooit weet wat hij gaat doen.

Meer op




Tags

wilhelmsson anderlecht hereniging zlatan zweden andy bliksemcarriere brussel expressen furore gaal gedoodverfde gronkjaer jong kalu koeman krakau linksbuitenpositie ljungberg maatje meyde ouderwets overmars passeren rechtsbuitenpositie ster uche voorstander wisla zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper