Transparent
Inloggen
Sluiten

MAKKELIJKE ZEGE IN KAMPIOENSWEDSTRIJD; 2-0 TEGEN NAC

9 mei 2004 16:18

Ajax heeft op uitstekende wijze het kampioenschap binnengehaald. Geheel op eigen kracht won de ploeg met 2-0 van NAC. De bevrijdende 2-0 was al voor rust bereikt en toen kon het feest losbarsten. NAC maakte er wel een wedstrijd van, maar Ajax was een niveautje te groot voor NAC en wist dat krachtsverschil dan ook terecht uit te drukken in de score. Ajax liet diverse kansen liggen om tot een grote score te komen in deze kampioenswedstrijd.

Na 10 minuten werd een schot op goal geblokt door Penders. Een nieuwe inzet kwam bij Ibrahimovic die vervolgens Sneijder in staat stelde de openingstreffer in te tikken.

Vlak voor rust kreeg Soetaers de bal na een rush op rechts bij de verre paal vrij voor Ibrahimovic, die kon simpel de bevrijdende 2-0 intikken.

[later meer over dit duel]




Tags

nac kampioenswedstrijd bevrijdende ibrahimovic binnengehaald geblokt intikken krachtsverschil losbarsten niveautje penders rush soetaers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam