Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax boos op Voetbal International

5 mei 2004 10:08

Verslaggever: RvN

Ajax heeft zich via een statement op haar officiele website boos uitgelaten over de publicatie door Voetbal International van een interview met Ronald Koeman waarin gerefereerd wordt aan een kampioenschap. Koeman had het interview gegeven met de restrictie dat het pas gepubliceerd zou worden na het kampioenschap in een kampioensbijlage. "Bovendien zou Ajax de verdenking op zich kunnen laden dat het bij voorbaat uit gaat van het behalen van het kampioenschap, hetgeen op minachting van de re?le huidige situatie en op gebrek aan respect voor de concurrentie zou duiden. Dit volledig ten onrechte" aldus Ajax in de verklaring.

Lees de gehele verklaring op Ajax.nl

Meer op




Tags

koeman duiden gerefereerd kampioensbijlage laden minachting restrictie statement uitgelaten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos