Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe Club Football game voor Ajax in 2005 ook op PC

4 mei 2004 20:39

Verslaggever: RvN

In 2005 brengt Codemasters een nieuwe versie uit van hun voetbalgame Club Football. Net als in de eerste versie komt er een game uit speciaal voor Ajax fans in Ajax stijl. Naast edities voor Xbox en PS2 zal Ajax een van de vooralsnog weinige clubs zijn waarvoor het spel ook uitkomt in PC versie. Ook voor de Xbox en PS2 versie zijn vooralsnog geen andere Nederlandse clubs gecontracteerd. Voor de editie van 2005 zijn een reeks van verbeteringen aangekondigd. Daarnaast zullen er veel meer speciale clubgebonden onderdelen in het spel worden gestopt, waaronder het kunnen naspelen van scenario's uit historische wedstrijden.

Meer op




Tags

game xbox clubgebonden codemasters editie gecontracteerd naspelen stijl verbeteringen voetbalgame

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.240 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht