Transparent
Inloggen
Sluiten

Euro 2000-spelers krijgen extra rust

3 juli 2000 22:05

Verslaggever: M

De Ajacieden die op EURO 2000 actief waren zullen woensdag 5 juli nog niet op de eerste training van Co Adriaanse bij Ajax verschijnen. Chivu, Lobont, Winter, Gronkjaer en de nieuwe aanwinst Bergdolmo kregen van de nieuwe coach extra rust. Op 17 juli zullen zij zich weer bij de groep aansluiten en de voorbereiding op het nieuwe seizoen starten.

Naast deze spelers zullen ook Machlas en Tobiasen (blessures) en de Afrikanen bij Ajax (interlandverplichtingen) woensdag verstek moeten laten gaan. De spelers die van Adriaanse te horen hebben gekregen dat ze mogen vertrekken zullen naar verwachting gewoon van de partij zijn bij de training die bij het stadion zal worden gehouden.

Meer op




Tags

adriaanse bergdolmo chivu gronkjaer lobont machlas tobiasen verstek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht