Transparent
Inloggen
Sluiten

VOLGENDE WEEK KAMPIOENSWEDSTRIJD TEGEN NAC

2 mei 2004 14:16

Verslaggever: RvN

Nu duidelijk is geworden dat zowel Ajax als PSV hun duels wisten te winnen zondagmiddag, is ook duidelijk dat de kampioenswedstrijd komende zondag gespeeld zal gaan worden tegen NAC in de Amsterdam Arena. Ajax heeft nog een punt nodig om kampioen te worden, maar zal ook nog en feestje mogen vieren als het zelf verliest en PSV op hetzelfde tijdstip niet weet te winnen tegen ADO Den Haag.

Het was vanmiddag al bedrijvig op het Leidseplein waar diverse tv-stations en beveiliging al aanwezig was voor het geval PSV punten zou verliezen in Volendam. Hoewel de sfeer er goed inzat, wordt het echte feestje voor volgende week bewaard.

Meer op




Tags

kampioenswedstrijd nac ado arena bedrijvig beveiliging bewaard inzat leidseplein stations volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper