Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen schaal maandag bij 'kampioenschap' Jong Ajax; houdt kansen op kampioenschap wel in eigen hand

28 april 2004 17:37

Verslaggever: RvN

Indien Jong Ajax aanstaande maandag kampioen zou worden door in een rechtstreeks duel Jong Heerenveen te verslaan in Amsterdam dan zal de KNVB nog geen kampioensschaal uitreiken, zo meldde de voetbalbond vanmiddag. Die beslissing is het gevolg van het schikkingsvoorstel van de Openbare Aanklager die o.a. drie punten mindering behelst voor Jong Ajax.

Mocht Ajax het voorstel van de drie punten in mindering accepteren dan heeft Jong Ajax de strijd om het kampioenschap nog steeds volledig in eigen hand.

De huidige ranglijst:
Ajax 22-47
SC Heerenveen 22-46
Feyenoord 23-46

zou dan veranderen in:
SC Heerenveen 22-46
Feyenoord 23-46
Ajax 22-44

Indien Jong Ajax maandag van Jong Heerenveen zou winnen dan zou het op een punt voorkomen op de Friezen. Uitgaande dat Jong Feyenoord maandag haar laatste duel van Jong Excelsior wint, moet Jong Ajax dan de laatste wedstrijd winnend afsluiten om de titel alsnog binnen te halen.

Meer op




Tags

jong heerenveen feyenoord mindering aanklager excelsior kampioensschaal knvb schikkingsvoorstel titel uitreiken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper