Transparent
Inloggen
Sluiten

?De Goeie Ouwe Tijd.nl? nodigt Ray Clarke uit

26 april 2004 23:18

Verslaggever: RvN

Op uitnodging van de Ajax homepage ?De Goeie Ouwe Tijd.nl? zal voormalig Ajax spits Ray Clarke volgend weekend naar Amsterdam komen en onder andere een duel van Lucky Ajax op zaterdag en op zondag het laatste thuisduel van Ajax tegen NAC bijwonen.

De Engelsman was 25 jaar geleden Ajax? centrumspits in het seizoen 1978/1979. De topscorer moest aan het einde van dat seizoen Ajax noodgedwongen verlaten. ?De Goeie Ouwe Tijd.nl?, de homepage over de historie van Ajax van 25 jaar geleden. De website wordt gemaakt door Ajax-supporters, die zo compleet en volledig mogelijk het verleden van Ajax willen weergeven en graag het goede contact met oud-spelers en de aanhang in stand wil houden.

In 1978 werd Clarke door trainer Cor Brom meegenomen van Sparta naar Ajax. Clarke werd hiermee de opvolger van viervoudig Nederlands topscorer Ruud Geels. Ondanks 26 competitietreffers stond Clarke in de media geregeld ter discussie. Bij een van zijn laatste wedstrijden liet het Ajax-publiek zien dat het Clarke voor altijd in de armen gesloten had. Het spandoek ?Ray must stay? werd door Clarke na diens vertrek meegenomen naar Engeland.

?De Goeie Ouwe Tijd.nl? komt vaker met opvallende acties om de historie van Ajax onder de aandacht te brengen en houden en oud-Ajacieden te eren. Zo zorgden zij er in 2002 voor dat het kampioenselftal van Tomislav Ivic uit 1977 met medewerking van Ajax alsnog de kampioensmedaille kreeg die het 25 jaar eerder was misgelopen.

Website: ?De Goeie Ouwe Tijd.nl?

Meer op




Tags

clarke ray historie homepage nodigt topscorer aanhang brom centrumspits competitietreffers engeland geels ivic kampioenselftal kampioensmedaille lucky misgelopen nac noodgedwongen spandoek sparta stay tomislav uitnodging weergeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos