Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: moeite om het iedere keer te beslissen

25 april 2004 15:29

Volgens Ronald Koeman heeft zijn ploeg moeite om de wedstrijd iedere keer weer te beslissen zo op het einde van het seizoen. "Het duurt te lang. In de laatste vier wedstrijden speelden we drie keer gelijk. Dat is heel moizaam. Het kost ons heel veel moeite het iedere keer weer te beslissen. Maar de afstand is nog steeds zes punten. Dat we nu in een thuiswedstrijd kampioen kunnen worden is wel mooi, ls dat lukt."

Volgens Koeman ontbrak het aan scherpte in de afwerking. "Al moet je ook geluk hebben dat de bal goed valt, zoals bij de uitstekende inzet van Van der Vaart. Die werd fantastisch gepakt door Gentenaar. In de eerste helft hebben we redelijk goed gespeeld en vijf tot zes goede mogelijkheden gecreerd. Toen de goal uitbleef gingen er teveel mensen voor de bal spelen. Daarmee neem je aanvallend een risico en ontstaan er twee blokken op het veld. Galasek kwam op het middenveld alleen te staan en dan wordt het moelijk."




Tags

koeman afwerking blokken galasek gecreerd gentenaar moelijk moizaam scherpte uitbleef vaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper