Transparent
Inloggen
Sluiten

Op wraak zinnende Feyenoorders aangehouden in Nijmegen

25 april 2004 10:04 - Teletekst

Verslaggever: P.

Afgelopen nacht is in het centrum van Nijmegen een vijftal Feyenoordsupporters aangehouden die op zoek waren naar Ajacieden om bewust de confrontatie aan te gaan. Het vijftal wilde wraak nemen voor de mishandeling van de Feyenoordspelers op De Toekomst. Twee van hen waren gewapend: er zijn een honkbalknuppel en een ploertendoder in beslag genomen. Ook is er een Feyenoordsupporter aangehouden omdat hij op het Keizer Karelplein een politieauto van de weg probeerde te drukken. De vijf aangehouden personen maakten deel uit van een groep van vijftig Feyenoorders.

Nu NEC-Ajax een risicowedstrijd is, was de ME in de nacht van zaterdag snel ter plekke. Ajax speelt vanmiddag in Nijmegen de competitiewedstrijd tegen NEC, waarvoor een verplichte combiregeling geldt. Ondanks dat er volgens de politie geen de stad bezoekende supporters van Ajax in het centrum van Nijmegen te vinden waren, bleven er om de rust te bewaren pelotons ME in de stad.

Meer op Teletekst




Tags

aangehouden wraak zinnende combiregeling confrontatie feyenoordspelers feyenoordsupporter feyenoordsupporters gewapend honkbalknuppel karelplein keizer mishandeling pelotons ploertendoder politieauto risicowedstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal