Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman in Sportweek: proberen Bergkamp te halen

14 april 2004 10:12

Verslaggever: RvN

In het weekblad Sportweek (zie Voetbal.nl) heeft Ronald Koeman laten weten dat Ajax een poging moet doen om Dennis Bergkamp naar Ajax te halen. Het is al langer zijn wens om een Nederlandse routinier naar Ajax te halen. Mocht Bergkamp niet tot een akkoord komen met Arsenal over zijn toekomstige rol bij de Britse club, dan zou Koeman hem graag zien komen. "Zoals hij nu speelt, kan hij van grote waarde zijn voor Ajax. De balans in het elftal slaat te veel door naar de jeugd, een routinier erbij zou goed zijn. Het zou fantastisch zijn als Bergkamp hier zijn carri?re zou willen afsluiten. En niet alleen vanwege zijn ervaring, hij is ook gewoon nog heel erg goed."

De Ajax coach liet weten te verwachten dat hij verwacht dat naast Trabelsi nog een speler van het trio Ibrahimovic, Van der Vaart en Maxwell aan het einde van het seizoen zal vertrekken.

Meer op




Tags

bergkamp koeman sportweek routinier arsenal carri ibrahimovic maxwell poging trabelsi trio vaart weekblad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper