Transparent
Inloggen
Sluiten

A1 tweede op Paastoernooi in Spanje; Klavan speelde mee; Maduro beste speler; Blind beste coach

12 april 2004 20:18

Verslaggever: RvN

De A1 van Ajax is in een internationaal jeugdtoernooi in Spanje op een tweede plaats geeindigd. Op Tweede Paasdag verloor de A1 de finale van het jeugdteam met 1-0 van Osasuna. De 18-jarige Est Klavan die een stage afwerkt bij de A1 deed mee op het toernooi.

In de poule was Ajax op de eerste plaats geeindigd waardoor het zichzelf plaatste voor de finae tegen de winnaar van de andere poule Osasuna. De ploeg begon met een 2-1 zege op Barcelona via doelpunten van Tiberkanine en Maduro. In het tweede duel verloor de ploeg met 1-0 van de thuisploeg Real Sociedad. Tiberkanine liep in dat duel tegen een rode kaart op. Ook in het derde duel kreeg Ajax rood, volgens opgave voor Opoku (?). Op dat moment was de 5-0 zege op Athletic Club echter al veilig gesteld via doelpunten van Maduro (2, waarvan een penalty). Kalkhuis (2) en de stagiair Ragnar Klavan.

Opstelling Ajax A1 in de finale: Vermeer, Tiendali, Maduro, Schilder, Emanuelson, Klavan, Koenders, Tiberkanine ('75 Kok), Kalkhuis, Cameron en Zijler ('75 Aafjes).

Na afloop kreeg aanvoerder Maduro door Sander Westerveld de prijs van beste speler van het toernooi uitgereikt. De prijs voor beste coach van het toernooi ging naar Danny Blind.

Meer op




Tags

maduro klavan blind tiberkanine kalkhuis osasuna paastoernooi aafjes athletic barcelona cameron danny emanuelson est finae jeugdteam jeugdtoernooi koenders kok opgave opoku paasdag ragnar schilder sociedad stage stagiair tiendali vermeer westerveld zijler

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.240 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht